Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az igazság pillanata
  2012-02-12 15:40:54, vasárnap
 
  Az igazság pillanata

Tibor Geri, 2012. február 12., 7:10 ·

Hétfőn megkezdődik az Orbángyűlés 1. ülésszaka, hazánk újkori történetének legújabb sötét korszaka. Hogy mivé fejlődik és mennyire lesz sötét - esetleg véres - mennyi anyagi és esetleges emberi áldozattal jár majd, az tőlünk függ. Csak a ,,felvezető szakasz" eddig többezer milliárd veszteséget és 4 millió ember lassú halálra ítélését hozta. Az Alaptörvény megalkotása ugyanis a magyar történelem legnagyobb politikai gaztetteként fog bevonulni a magyar történelembe!!! Mivel még kevesen látják és kevesen értik, hogy miért, nem mennék bele ennek vitájába. Ez a poszt most nem erről szól.



Hétfőn ugyanis nem csak az alkotmányellenesen és a nép jóváhagyása nélkül létrehozott Magyarország nevű új állam senki által meg nem választott képviselőinek kezdődik meg az Orbángyűlése. Hanem eldől az is, hogy marad-e esélyünk nagyon gyorsan felszámolni az Orbán-rendszert, és építeni helyette egy új, egy eddig még sehol ki nem próbált, a magyar gondolkodáshoz, szellemi élethez méltó igazi új demokráciát, vagy a kettészakított ország 3 részre szakad, és olyan időszak (Orbán kötcsei beszéde szerinti 15-20 év) következik, aminek a vége törvényszerűen egy népfelkelés, forradalom vagy polgárháború lesz. Mert akkor már csak úgy lehet majd visszaállítani Magyarország alkotmányos rendjét, a népszuverenitás alapján működő néphatalmat.



Hétfőn, 13-án 13 órakor az dől el, az lesz ,,az igazság pillanata", hogy a politikai elit demokratikus ellenzéki része a diktatúra oldalára áll-e, (ül-e) és elfogadja a diktatúra által felkínált ,,udvari ellenzék" szerepét, vagy a szabadságáért küzdő nép mellé áll, és kimondja az alkotmányellenes diktatúra tényét, és ennek megfelelően cselekszik a továbbiakban. Ha az ellenzék kimondja az alkotmányellenes diktatúra tényét és Magyarország Alaptörvénye és az abból következő, Magyarország nevű állam érvénytelenségét, akkor nemzetközi segítséggel van esély gyorsan, nagyobb fájdalom nélkül és demokratikusan felszámolni a diktatúrát. Mielőtt igazából elkezdődött volna és nem csak a magyar népnek jelentene súlyos tehertételt, hanem esetleg határokon túli eseményekhez, konfliktusokhoz vezetne, ami már az EU számára is hatalmas károkat okozna, és súlyos következményekkel járhatna. Ha viszont az ellenzék szó nélkül elfogadja az új alaptörvény tényét, és beül Orbán diktatúráját kiépítő és fenntartó Orbángyűlésbe - kinevezett képviselőnek -, mintha itt semmi nem történt volna az alkotmányossággal, mintha itt nem történt volna meg a nép hatalmának sárba tiprása, akkor a kettészakított magyar nép 3 részre szakad.



Egyik része lesz a Magyarországot megszálló rablóbanda diktatúrája, az általa létrehozott Magyarország nevű államot működtető, kiszolgáló és támogatók hada, a ,,diktatúra zsoldosai". Másik része lesz a diktatúrát elutasító, de a politikai elit révén a nép felett továbbra is uralkodni akaró (gazdasági, tudományos, szellemi) ,,elit", és az őket kiszolgálók és támogatók, illetve a nép megtévesztett és félrevezetett részéből állók, közös néven ,,az elit és a (megvett, félrevezetett) kiszolgálóik". És a magyar nép harmadik része maga ,,a szabadságáért küzdő nép" lesz!



Ez dől el hétfőn, 13-án 13 órakor, ez lesz ,,az igazság pillanata".

Mert innen kezdve nem lesz mellébeszélés, nincs magyarázkodás. Innen kezdve mindenkinek dönteni kell, hogy diktatúrát akar, és azt támogatja, népen uralkodó politikusokat akar, és őket, azok politikai rendszereit támogatja, vagy szabadságot akar, néphatalmat és valódi demokráciát, és őket nem csak támogatja, hanem tesz ezért a szabadságért, ezért a nép hatalmára épített, új demokráciáért.



Ha megtörténik a magyar nép 3 részre szakítása, én a szabadságáért küzdő népet választom, és a továbbiakban a nép szabadságáért fogok küzdeni.

És Te? Te melyiket választod a 3 közül??? Te hova fogsz tartozni???

A diktatúra zsoldosa leszel? Az elit cselédje és a politikusok talpnyalója, vagy szabad magyar ember?

Te döntesz!

És ennek a döntésnek a felelősségét senki másra nem ruházhatod át!



A saját életed, a sorsod és a nép jövője a Te kezedben van!!!

A jövő most dől el és tőled függ!

A Te döntésedtől.

Én azt javaslom, hogy állj a nép szabadságát akarók mellé, mert hosszú távon, a gyerekeink és unokáink számára az jelenti a biztos jövőt. A másik kettőt a nép szabadságvágya és szabadságharca előbb-utóbb el fogja söpörni.

De dönteni neked kell, mert a politikai elit döntése után a döntés ideje - ,,az igazság pillanata" - számodra is most jön el!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkotmányellenes, érvénytelenségét, konfliktusokhoz, népszuverenitás, demokratikusan, szabadságvágya, törvényszerűen, gondolkodáshoz, kettészakított, magyarországot, szabadságharca, visszaállítani, orbángyűlésbe, demokráciáért, szabadságáért, félrevezetett, magyarázkodás, képviselőinek, politikusokat, mellébeszélés, megtévesztett, történetének, képviselőnek, demokratikus, eseményekhez, felelősségét, magyarország, továbbiakban, történelembe, diktatúráját, szabadságért, gaztetteként, orbángyűlése, alaptörvénye, kiszolgálóik, polgárháború, igazság pillanata, tőlünk függ, magyar történelem, magyar történelembe, poszt most, magyar gondolkodáshoz, kettészakított ország, vége törvényszerűen, népszuverenitás alapján, lesz „, igazság pillanata”, politikai elit, diktatúra oldalára, diktatúra által, szabadságáért küzdő, alkotmányellenes diktatúra, Tibor Geri, Magyarország Alaptörvénye,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Szép álmokat!  Nem tudhatod  Alázat  Lóhere  Idő  Az igazi szeretetért rendszeri...  A sors  Akarat  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Annuska bar...  Esti kép  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png lepke  Mi lenne ha  Png ház  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png cica  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Varga János Veniam - Fontos sz...  képre írva  Facebookon kaptam  Alázat  Erdőn  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 19  Régi emberek, akikre máig büsz...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Png lepke  Makszim Gorkij gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  képre írva  Png rózsa csokor  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Krisztinától  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Fekete István - Akác  Nevem  Még csak most kezdődik a nap  Png nő  Png virág  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Nem számIt  A Megváltó szolgálatában  Hogy lehet megtartani  Popper Péter szavai  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  A televizió nem a kultúrát kép...  Png férfi  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Szép estét  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19 
Bejegyzés Címkék
igazság pillanata, tőlünk függ, magyar történelem, magyar történelembe, poszt most, magyar gondolkodáshoz, kettészakított ország, vége törvényszerűen, népszuverenitás alapján, lesz &#8222, igazság pillanata&#8221, politikai elit, diktatúra oldalára, diktatúra által, szabadságáért küzdő, alkotmányellenes diktatúra, ellenzék kimondja, abból következő, magyar népnek, kettészakított magyar, általa létrehozott, diktatúrát elutasító, őket kiszolgálók, diktatúra zsoldosa, elit cselédje, politikusok talpnyalója, felelősségét senki, saját életed, jövő most, biztos jövőt, másik kettőt, döntés ideje, alkotmányellenes, érvénytelenségét, konfliktusokhoz, népszuverenitás, demokratikusan, szabadságvágya, törvényszerűen, gondolkodáshoz, kettészakított, magyarországot, szabadságharca, visszaállítani, orbángyűlésbe, demokráciáért, szabadságáért, félrevezetett, magyarázkodás, képviselőinek, politikusokat, mellébeszélés, megtévesztett, történetének, képviselőnek, demokratikus, eseményekhez, felelősségét, magyarország, továbbiakban, történelembe, diktatúráját, szabadságért, gaztetteként, orbángyűlése, alaptörvénye, kiszolgálóik, polgárháború, diktatúrája, kiszolgálók, létrehozott, felszámolni, demokráciát, megtörténik, megfelelően, alaptörvény, néphatalmat, jóváhagyása, megkezdődik, alkotmányos, mindenkinek, népfelkelés, rendszereit, orbángyűlés, segítséggel, szabadságot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.